Trivelig barnefotografering

Ettårsfotografering

På tide med noen ord og bilder fra siste barnefotografering. Det er veldig hyggelig med mange oppdrag og besøk i studio, men det blir jo mindre tid til blogging her på sidene mine når det er travelt med fotografering. Det er greit nok når tiden heller kan brukes på å fotografere slike flotte unger som Ole Georg her. Han var innom studio, sammen med storebror og foreldrene for kort tid siden. Det var ikke første gangen denne familien besøkte meg, og det er alltid hyggelig å merke at mange kunder kommer tilbake igjen. Flere kommer mange ganger også.

Ole Georg var blitt ett år og det er en veldig fin tid å ta bilder å. De er aktive, som regel tillitsfulle og samtidig med mange morsomme uttrykk. Det gjelder å finne noe morsomt å holde på med og la de leke seg gjennom fotograferingen. Det har liten hensikt å instruere slike små. Vi tar det vi får og leker sammen med de :-)

Vi holdt på en knapp times tid med denne fotograferingen også. Det er som regel mer enn nok til å få mange flotte bilder av barna. Da begynner det ofte å røyne på energien til slike små. Som vanlig fikk familien alle bildene av meg i høyeste oppløsning og med alle rettigheter. Så er det opp til familien om de vil be om forstørrelser og innramming fra meg. Det er også noe jeg tilbyr.

Ta gjerne kontakt med meg om du selv kan tenke deg å høre om en fotografering.

Takk for besøket!

Her er et lite utdrag av bildene vi fikk tatt sammen med Ole Georg;

 

BarnefotograferingBarnefotografering-10Barnefotografering-7Barnefotografering-6Barnefotografering-5Fotograf FredrikstadBarnefotografering-3Barnefotografering-2Barnefotografering

 

 

Setter stor pris på alle “Liker” eller delinger på innleggene mine :-)

Dersom du selv ønsker å høre med meg om barnefotografering så er du velkommen til å ta kontakt.

Eller håper jeg du følger meg videre på mine Facebook-sider også.

 

 

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu