Suzanne og Øyvind

 


Suzanne og Øyvind giftet seg lørdag 6. august. De hadde valgt å ha seremoni og fest på flotte Rømskog Spa & Resort, som ligger idyllisk til ved, og nesten ute i, sjøen Vortungen.  Det var veldig hyggelig å bli spurt om å fotografere vielsen og portrett-bildene for Suzanne og Øyvind. Jeg har fotografert dem tidligere også, men da i forbindelse med en familiefotografering. Ved Rømskog Spa & Resort har jeg fotografert bryllup også for noen år siden, så både brudepar og sted var jeg kjent med fra før.

Dagen startet med et voldsomt regnvær og på radioen på vei til fotograferingen hørte jeg om stengte veier, oversvømmelse og anbefalinger til trafikanter om å holde seg hjemme. Ikke akkurat drømmevær for en bryllupsfotografering- Så jeg hadde tatt frem “plan B” på veien. Men utrolig nok så tørket det opp og vi fikk knapt mer regn enn det som må til for å få noen dråper i brudens slør. Snakk om god timing :-) Himmelen var mørk men det ga bare en fin stemning over innsjøen. Til og med solen stakk frem mellom skyene på slutten og ga oss et litt for skarp lys noen minutter.

Opptakten til seremonien sørget Suzannes pappa for. Han kom roende med Suzanne over Vortungen,  frem til Øyvind og de andre gjestene. En fin inntreden til utendørsvielsen. Det ble en flott human-etisk seremoni ute på den lille øya som hotellet stikker ut til. Etter vielsen og en kort mottakelse fikk jeg gleden av å ta regien litt og ta noen bilder av Suzanne og Øyvind, forlovere, brudepiker og familie. Vi fikk brukt båten etter bryllupet også til å frakte brudeparet ut til en liten øy midt ute i Vortungen. Morsomt og litt utradisjonelt og heldigvis uten noen uhell av noe slag. Jeg var litt redd for at en av de skulle bli skikkelig våte i en av “stuntene”. Men alt gikk fint og vi fikk tatt de bildene vi skulle.

Det var en fornøyelse å jobbe sammen med dere denne lørdagen, Suzanne og Øyvind.

Snart får dere resultatet av fotograferingen i form av noen hundre bilder som dere kan kose seg med fremover. Her i bloggen er det nok bare plass til noen få av bildene fra dagen deres.

Lykke til fremover! Håper vi sees igjen.
Rømskog Spa & Resort
Suzanne_Oyvind-1Suzanne_Oyvind-2Suzanne_Oyvind-3Suzanne_Oyvind-4Suzanne_Oyvind-5Suzanne_Oyvind-6Bryllupsfotograf ØstfoldSuzanne_Oyvind-8Bryllupsfotograf ØstfoldBryllupsfotograf ØstfoldBryllupsfotograf FredrikstadBryllupsfotograf ØstfoldBryllup RømskogSuzanne_Oyvind-15Bryllup RømskogSommerbryllupUtendørsbryllupSuzanne_Oyvind-21

 

Dersom du selv har bruk for fotograf, enten til bryllup eller noe annet håper jeg du tar kontakt med meg. Jeg kan love at du skal få et godt tilbud.
Følg gjerne Stilfoto videre på Facebook sidene og del gjerne videre med andre :-)

 

 

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu