Sunniva og Vetle sitt bryllup

Sunniva og Vetle

 

Da Sunniva og Vetle skulle velge fotograf til bryllupet sitt, var jeg så heldig å få tilliten for en så viktig oppgave av dem. Heldigvis vil jeg si, for det ble en veldig hyggelig dag hvor jeg fikk vært med dem fra tidlig på formiddagen og gjennom hele selskapet til midnatt. De er et veldig trivelig par som det gikk lett å finne en god tone med.

De bestilte min pakke 4 som betyr at jeg er med helt fra pyntingen på formiddagen, og videre i kirken, portrettfotograferingen  og i selskapet. Vielsen foregikk i Rolvsøy kirke og portrettbildene tok vi i fine Hafslund parken i Sarpsborg. Det ble en morsom fotografering og tiden fløy den stunden vi var der. Jeg forsøker alltid å få til en løs og ledig tone på slike fotograferinger og mener at det speiler seg i bildene, som jeg mener blir mer naturlig enn de kan bli om jeg skulle regissert mer og jobbet for og “oppstilte bilder”. Det er nå min stil, da. For meg er det viktigst å forsøke å fange kjærligheten mellom de nygifte. Og det tror jeg at jeg fikk til med Sunniva og Vetle.

Selskapet foregikk i Varteig i et fint pyntet lokale og med masse blide og fornøyde gjester.

Tusen takk for at jeg fikk dele dagen med dere og takk for oppdraget. Ønsker dere lykke til videre og håper vi sees igjen. Kanskje til en barnefotografering?

Nedenfor her kan du se noen få av de bildene som Sunniva og Vetle mottar med alle rettigheter og i høyeste oppløsning. Del gjerne innlegget med andre også.

Rettighet på bildene-1Rettighet på bildene-2Rettighet på bildene-3

Sunniva og Vetle 5Rettighet på bildene-7Rettighet på bildene-8Rettighet på bildene-9Rettighet på bildene-10Rettighet på bildene-11Rettighet på bildene-12Rettighet på bildene-13Rettighet på bildene-14Rettighet på bildene-15Rettighet på bildene-16

Rettighet på bildene 44Rettighet på bildene 43Rettighet på bildene-18Rettighet på bildene-19Rettighet på bildene-20Rettighet på bildene-21Rettighet på bildene-22Rettighet på bildene-23Rettighet på bildene-24Rettighet på bildene-25Rettighet på bildene-26Rettighet på bildene-27Rettighet på bildene-29

Fotograf Rettighet på bildene 45Bryllup VarteigRettighet på bildene-32Rettighet på bildene-33Rettighet på bildene-34

Bryllup Varteig 2Rettighet på bildene-36Rettighet på bildene-37Rettighet på bildene-38

Bryllup Varteig 3Bryllup Varteig 4Rettighet på bildene-42

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu