Slottsbryllup på Thorskogs slott

 

 

Thorskogs slott ga en fantastisk fin og romantisk ramme for bryllupet til Charlotte og Andreas i midten av august. I flotte omgivelser like nord for Gøteborg, ligger Thorskogs  slott, kun tre timers kjøring fra Oslo. Slottet fra 1892 er omgitt av en engelsk park og et vakkert landskap.

Charlotte og Andreas har vært hos Stilfoto tidligere og det var veldig hyggelig å bli spurt om å fotografere i bryllupet deres. Det var ekstra moro å pakke kofferten for å dra til et så flott sted som dette.

Her var Stilfoto med fra fredag ettermiddag og gjennom hele lørdag for å ta vare på minnene gjennom bilder. Vi var veldig heldige som fikk et flott augustvær med varme og blå himmel. I tillegg var alle detaljene i dette bryllupet veldig grundig planlagt og alt gikk på skinner hele helgen. Dette er det nok Charlotte som skal ha det meste av æren for  :-)

Her ble det også en anledning til å fotografere med drone for første gang i en slik sammenheng. Det ga nyttige erfaringer som jeg kan bygge videre på i tillegg til at det ble noen fine bilder til brudeparet.

Charlotte og Andreas: Tusen takk for et par fine dager sammen med dere. Det var så hyggelig å jobbe med dere og bli kjent familien deres og vennene deres. Tusen takk for at vi fikk fotografere bryllupet deres. Lykke til videre!

Her er noen av bildene fra bryllupet;

Slottsbryllup på Thorskog slott
Bryllup Thorskog slott-4
Bryllup Thorskog slott-5
Bryllup Thorskog slott-6
Bryllup Thorskog slott-7
Bryllup Thorskog slott-8
Slottsbryllup Thorskogs slott
Slottsbryllup Thorskogs slott
Slottsbryllup Thorskogs slott
Bryllupsfotograf
Fotograf Fredrikstad
Bryllup Thorskog slott-14
Bryllup Thorskog slott-15
Slottsbryllup på Thorskog slott
Bryllup Thorskog slott-16
Bryllup Thorskog slott-17
Bryllup Thorskog slott-18
Bryllup Thorskog slott-19
Slottsbryllup Thorskogs slott 24
Bryllup Thorskog slott-20
Bryllup Thorskog slott-21

 

Det var moro å være med på Slottsbryllup på Thorskogs slott. Vi gjør det gjerne igjen for andre som skal gifte seg der.

Ta gjerne kontakt med meg om du ønsker informasjon om bryllupsfotografering eller annen fotografering. Det er også veldig moro om du følger meg på min Facebook-side.

 

ingen kommentarer
Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu