Nytt responsivt design for Stilfoto

Responsivt design

Håper du liker de nye sidene med responsivt designet som du nå er inne på. Jeg har jobbet en stund med å endre utseendet på Stilfotos nettsider. Fokuset har vært på  enda bedre responsive sider, som passer perfekt til både PC, tablet og mobil. Analyser av trafikken på sidene har vist at antallet besøkende som ser innholdet fra en mobiltelefon har vokst veldig. Andelen besøkende som leser innholdet på en PC har stupt tilsvarende. Derfor er det viktig at sidene er godt tilpasset alle formfaktorer og at innholdet kommer bra frem på alle. Sidene er også satt opp som krypterte siden (https og hengelås) som sikrer bedre rangering hos Google og en ekstra sikkerhet for innholdet på sidene.

Selv er jeg godt fornøyd med resultatet. Føler at det viktigste budskapet kommer fint frem og at sidene ikke blir overlesset med forstyrrende grafikk eller merkelige fonter. Rent og pent slik jeg liker det – og slik jeg tror viser seg i bildene jeg tar også. Ikke noe fiksfakseri :-)

Men selv nye, friske sider kan bli bedre. Skriv gjerne inn en kommentar om det er gode tips og råd du kan komme med. Eller om det er noe som ikke fungerer helt greit. Så skal jeg se om det er lett å rette opp i.

ingen kommentarer
Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu