Morsom familiefotografering i studio

Fotograf Fredrikstad

 

Takk for besøket sier jeg til denne storfamilien, som besøkte meg en helg for noen uker tilbake for familiefotografering. For det var en morsom fotografering og en fin dag på jobben :-) Her var det pappa som hadde fått fotograferingen i gave av barna med sine respektive. Han hadde gledet seg lenge til dette og det var bare gøy å ha de på besøk. Det virket også som om familien hadde en fin tid i studio.

Studioet mitt er stort nok til å ta i mot ganske store grupper og vi fikk plass til alle mot den hvite bakgrunnen. Alle hadde med seg to skift slik at vi fikk både litt formelle bilder og bilder i hverdagsklær. I og med at det var så mange kombinasjoner vi skulle rekke her hadde Silje med seg en “kjøreplan” som vi krysset av på etterhvert som vi tok bildene. Veldig kjekt.

Tusen takk til dere alle for en fin tid sammen i studio.

 

Familiefotografering

Fotograf Fredrikstad

Venstre: Far og sønn som agent 007. Høyre: Jo tettere jo bedre

Familiefotografering-1

 

Familiefotografering-2

 

Familiefotografering-4

 

Familiefotografering-8

 

Fotograf fredrikstad

 

Familiefotografering

 

Gruppebilder

 

 

 

Ta gjerne kontakt med meg om du ønsker å bestille en fotografering. Enten det er barn, familiefotografering eller bryllup. Inne eller ute.

Følg meg gjerne videre på min Facebook side også.

 

 

ingen kommentarer
Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu