Landskapsfotografering

Landskapsfotografering

Landskapsfotografering er noe jeg trenger mye mer trening på. Slik fotografering synes jeg det er mye vanskeligere å lykkes med enn å ta bilder av vakre brudepar eller søte små barn. Men så var det dette med tiden da.

Det har vært en veldig travel høst i år. Med mange henvendelser fra nye og gamle kunder med ønsker om barne og familiefotografering, spørsmål om julebilder og mye fotografering  i studio, har tiden gått fort. Når jeg i tillegg har full jobb ved siden av fotograferingen og en familie som jeg ønsker å bruke tid på også, har det gått utover  bloggen min dessverre. Liten aktivitet i høst der altså.

Men nå ble det også noen helger hvor jeg ikke var opptatt med fotografering for kunder og kunne ta med meg kameraet ut i naturen for å trene på landskapsfotografering. Det er moro det :-) Også får jeg i både pose og sekk ved å gjøre det. Helt optimalt er det jo om jeg også får med meg familien for da får jeg både frisk luft, fotografert og vært sammen med familien på en gang.

Da jeg tok bildene jeg viser frem her var jeg riktignok alene. Det blåste litt surt, spesielt nede ved sjøen rett nedenfor der jeg bor. Men det var et fint lys og jeg ønsket å teste ut noen filtre på kameraet for å gjøre noe spennende ut av bevegelsene i sjøen. Det frister med gjentagelse og jeg kommer nok til å forsøke meg igjen når det blir tid ledig. Og det er jo bare å kle på seg det, så er det ikke så galt på denne årstiden heller. Så jeg satser på mer landskapsfotografering fremover :-)

Bildene her ble jeg egentlig ganske så fornøyde med. Har forsøkt å gjøre bildene interessante ved å plassere elementer i bildet slik at det ikke blir flatt. Men jeg er åpen for konstruktiv billed-kritikk og vil veldig gjerne høre hva du synes om bildene.

Liker du dem? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

 

Natur Fredrikstad

Følg meg gjerne videre på min Facebook-side.

Trenger du fotograf håper jeg du tar kontakt med Stilfoto for å få et godt tilbud.

 

 

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu