Konfirmasjonsfotografering på Isegran

Isegran

Konfirmasjonsfotografering på Isegran er alltid en fornøyelse. Isegran er et flott område for utendørsfotografering. Spesielt i vår- og sommermånedene. Det er et stille og rolig område med mange muligheter for variasjon og forskjellig belysning. Og for konfirmasjonsfotografering drar jeg gjerne hit. Du kan forresten se eksempler på andre konfirmanter som jeg har tatt med til Isegran, i bloggen min her eller her.

Denne gangen var det søsteren til en tidligere konfirmant som vi tok med hit. Det var en fin kveld og det var en fornøyelse å ta bilder sammen med denne konfirmanten. Enkelt å få til pene bilder av en så vakker jente.

Slik ble noen av bildene vi tok denne kvelden.

Konfirmasjonsfotografering på Isegran

Fredrikstad

Konfirmasjonsfotografering Isegran

Fredrikstad

Fredrikstad

Konfirmasjonsfotografering på Isegran

Vi forsøker som regel å få til et klesbytte i løpet av fotograferingen. Det fikk vi tid til denne gangen også. Konfirmantene liker å få noen bilder hvor de har hverdagsantrekket på.

 

Østfold

Fredrikstad

 

Konfirmasjonsfotografering kan gjøres både før og etter selve konfirmasjonsdagen. Jeg er også fleksibel og flytter gjerne på avtalen dersom værmeldingen er dårlig.

Ta kontakt med meg dersom du er interessert i å få tatt fine utendørsbilder. Enten av familien, barna eller til en spesiell anledning som konfirmasjon eller bryllup. Hus Stilfoto får du full bruksrett på alle bildene – inkludert i prisen!

Om du likte bildene av konfirmasjonsfotografering på Isegran setter jeg stor pris på at du trykker på “Liker” knappen nederst på siden her
og gjerne deler siden med andre :-)

 

 

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu