Julie og Martin – heldagsfotografering

Bryllup i Gamlebyen

Julie og Martin giftet seg i vakre Kommandanthagen i Gamlebyen den 10 juni. Det var en sermoni som ble holdt utendørs og det var nok flere enn meg som fulgte spent med på Yr dagene i forkant. Det så lenge ut til å bli fuktig, men jammen så snudde det akkurat denne dagen. Skyene drev bort og det tørket opp. Akkurat som planlagt.

Før bryllupet hadde vi en prat sammen for å planlegge selve dagen. Det har jeg alltid med mine brudepar og det gir oss muligheten til å bli litt bedre kjent. Julie og Martin fortalte at bildene var noe av det de la mest vekt på i bryllupet og at de derfor hadde bestilt fotograf for hele dagen. Derfor startet jeg sammen med Julie på morgenen da hun ble pyntet og stelt. Mye “greier” når hår og sminke skal sitte. Moro å se.

Når Julie var pyntet og blitt til en vakker brud dro jeg i forveien for å være klar i Kommandanthagen. Martin var på plass og travet litt nervøst omkring. Slik det skal være på en slik dag.
Det ble en flott utendørs vielse og alt gikk rett for seg, selv om papirene fløy av gårde og Martin måtte redde dem. Det blåste kraftig og solen var til tider mer enn sterk nok, men så lenge vi slapp regn var det greit.

Etter portrettfotograferingen fortsatte festen i Bombardersalen hvor gjester og brudepar sørget for en flott kveld.

Jeg ble med Julie og Martin frem til kaken var skåret og bryllupsdansen over. Det ble en lang dag og mange bilder å redigere, men det var kjempetrivelig å jobbe for et så flott par som dem. Derfor er det veldig moro å snart sende dem nesten tusen bilder fra den store dagen deres. Alle bildene får de med full bruksrett og i høyeste oppløsning.

Gratulerer masse Julie og Martin. Det var veldig hyggelig å bli kjent med dere.

Ønsker dere lykke til videre!

 

Bryllupsfotograf

 

Om du selv går med tanker om å gifte deg og trenger en bryllupsfotograf, så er du velkommen til å ta kontakt med meg :-) Husk at hos Stilfoto får dere alle bilder med full bruksrett, i høyeste oppløsning, og slipper uventede kostnader i ettertid.

 

Legg gjerne igjen en kommentar her eller tips andre om Stilfoto på sosiale medier :-)

 

ingen kommentarer
Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu