Inger og Fredrik

 

Inger og Fredrik giftet seg i Gressvik kirke lørdag den 27. juni, en dag med strålende solskinn og deilig varme. De booket meg som bryllupsfotograf i fjor etter at de hadde vært i studio med Sigurd på barnefotografering. Noen av de bildene finner du her. Selv som fotograf i Fredrikstad har jeg mange kunder fra Oslo, slik som Inger og Fredrik. Og det er alltid veldig hyggelig med alle de kundene som kommer tilbake til meg, for å ta flere bilder.

I dette bryllupet var jeg med fra vielsen og tok portrettbildene etterpå. Vi var enige om å bruke Gamlebyen til fotograferingen, og selv om det er et sted med mye folk på sommeren har jeg mine steder hvor det er færre turister. Gamlebyen gir mange muligheter for variasjon og er lett tilgjengelig.

Denne fotograferingen gikk kjempefint med en veldig hyggelig stemning hele veien. Inger og Fredrik var en glede å jobbe for og vi hadde det veldig moro underveis. Bildene er nå ferdig redigerte og de sitter igjen med mange bilder fra en spesiell dag.

Håper bildene varmer og gleder i mange år fremover, Inger og Fredrik. Tusen takk for oppdraget og lykke til videre!

Her er noen av bildene fra fotograferingen.

Fredrikstad fotograf-1Fredrikstad fotograf-2Fotograf i Fredrikstad 3Fotograf i Fredrikstad 4Fotografering i GamlebyenFredrikstad fotograf-8Fredrikstad fotograf-9Fredrikstad fotograf-10Fredrikstad fotograf-11

 

 

Jeg setter stor pris på om du følger meg videre på Facebook-siden mine eller at du tipser andre om Stilfoto.

Ta gjerne kontakt med meg dersom du selv trenger fotograf, enten til bryllup eller andre anledninger.

 

ingen kommentarer
Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu