Gro og Magnus sitt bryllup på Hamar

Bryllupsfotograf Hamar

Gro og Magnus sitt bryllup på Hamar var et utrolig trivelig og flott bryllup. På en lørdag som startet med tunge skyer og regn og som endte med sol og varme. Den Human etiske viselsen ble flyttet innendørs på grunn av regnværet. Men det gjorde ikke mye og lokalene inne var flotte for bryllup, med et åpent lokale med flere avsatser og høyder. Alle kom tett på begivenhetene. Det regnet fortsatt da vi kjørte de få meterne bort til Domkirkeodden fra Ridehuset (Vernepliktsverket på Hamar). Men da vi var på plass så tittet jammen solen frem og det ble riktig så fint vær. Utrolig god timing :-)

Jeg spøkte med at Gro og Magnus måtte ha vært igjennom en slik bryllupsfotografering tidligere. For maken til enkelt brudepar å regissere møter jeg ikke ofte. De falt lett inn i rollene og varierte blikk og posisjon så det ble en fryd å ta bilder. Området rundt Domkirkeodden er flott til sommerbryllup og byr på en rekke muligheter. Mot en liten avgift på 300,- så kan man bruke området så mye man vil. Gro og Magnus fikk også overrakt en gave fra bakstehuset inne på området. Et brød bakt i en gammel grue inne i et av husene på området.

Ute på den ytterste odden, med flotte Mjøsa i bakgrunnen, hadde jeg sett for meg flotte bilder av Gro og Magnus i breddeformat. Skikkelige panoramabilder. Men der var det så kriminelt mye insekter at det ble omtrent umulig å oppholde seg der. De bildene vi tok ga meg en masse ekstra redigeringsjobb i ettertid også. Det å “reparere” bort 100 små insekter fra kjole og dress er tidkrevende :-)

At området er populært fikk vi også merke da minst tre andre brudepar endte med å gå etter oss i samme “løype”. Glad vi var først ute. Jeg flere ganger tidligere vært bryllupsfotograf på Hamar og Domkirkeodden. Du kan jo se på et annet innlegg i bloggen min med fotografering fra samme område her.

Etter en fin stund på Domkirkeodden gikk turen tilbake til Ridehuset og Vernepliktsverket. Der var det en flott mottakelse med såpebobler og drikke blant venner og familie. En flott vri var det å servere et bredt utvalg av grillmat som bryllupsmiddag. En innleid kokk kunne virkelig sine saker og disket opp med utrolig mye god grillmat.

Jeg var heldig som fikk oppdraget med å fotografere dette flotte paret her på Hamar. Det var en ren fornøyelse å bli kjent med dere, Gro og Magnus! Jeg håper dere blir fornøyde med alle bildene dere får fra dagen og at de blir fine minner dere kan trekke frem og se på videre i årene fremover.

Ønsker dere all lykke videre på veien!

 

Gro og Magnus sitt bryllup på HamarGro og Magnus sitt bryllup på HamarGro og Magnus sitt bryllup på Hamar

 

Jeg vil veldig gjerne at du tar kontakt med meg for en uforpliktende prat om du selv har behov for en fotograf. Har du planer om å gifte deg kan det lønne seg å være tidlig ute med å bestille fotograf. Viktig å være klar over at du hos Stilfoto sitter igjen med fri bruksrett på alle bilder i høyeste oppløsning etter fotograferingen. Her er det ingen skjulte tillegg eller albumpakker.

 

Kanskje du deler innlegget “Gro og Magnus sitt bryllup på Hamar” med kjente om du likte bildene?

I så fall setter jeg stor pris på det :-)

 

ingen kommentarer
Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu