Furtebandet

Furtebandet

 

Her er Furtebandet fra Fredrikstad. Tre muntre karer med spilleglede, fortellerlyst og en fin evne til å spre glede der de spiller. Du har kanskje lest en omtale i lokalavisen allerede? Det har vært på trykk flere leserbrev fra fornøyd publikum på steder hvor de har underholdt. De spiller og synger viser og musikk som er godt kjent for et voksent publikum, men sper også på med noen historier og anekdoter innimellom. Furtebandet har spillejobber for flere typer publikum og har ikke minst underholdt på mange aldershjem og foreninger rundt om i Østfold. Oppdragene kommer inn i en jevn strøm kun basert på jungeltelegrafen. At ryktet sprer seg videre fra publikum til publikum tyder jo på at de da har funnet en fin form på det hele.

Furtebandet fikk navnet sitt da de tre begynte å øve sammen i “furterommet” til Knut i bandet. Nå er det nok ikke mye furting som foregår der på de ukentlige øvingene, men navnet består.

I fjor høst tok jeg noen bilder av gjengen som da var tre, men som nå nettopp har utvidet med en til og er blitt fire stykker.  De var først innom studioet mitt i Fredrikstad før vi tok en tur utendørs og fikk noen bilder på kvelden. Det er jo moro med denne typen oppdrag for en fotograf også.

Fotografering

Mærrapanna

Studiofotograf

Følg meg gjerne videre på min Facebook-side og trykk Liker nedenfor om du liker bildene :-)

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu