Fotografering av Melvin og Aline

Søskenfotografering-11

 

Søskenfotografering var en av de trivelige oppgavene jeg hadde en lørdag i oktober. Denne gangen var det Melvin på 4 måneder og storesøster Aline på tre år som hadde bestilt time hos meg. Egentlig var det jo mamma og pappa som bestilte timen, men det var ingen tvil om at det var Melvin og Aline som var hovedpersonene. Vi fikk tatt mange forskjellige bilder av dem, både sammen og hver for seg. Det er alltid greit med en liten pause i fotograferingen og da passet det jo greit å bytte på litt.

Mamma og pappa hadde med et fint navnesett til Melvin – et tog med vogner av bokstavene i navnet hans. Her var den baby-blå malingen så vidt tørket. Så vi brukte det sammen med noen andre rekvisitter jeg har i studio. Det er sjelden jeg bruker veldig mange rekvisitter. Jeg mener natulige barn skal være i fokus og liker ikke å bruke for mye “stæsj” på eller rundt barna.

Jeg ligger kraftig på etterskudd med bloggingen for tiden, men jobber meg bakover i samlingene. Her er noen av alle de bildene som denne familien mottok for en stund tilbake og som jeg har fått lov til å vise frem.

 

BabyfotograferingSøskenfotografering-7Søskenfotografering-5Søskenfotografering-4Søskenfotografering-10Fotograf FredrikstadFotografering FredrikstadFotograf FredrikstadBabyfotograferingSøskenfotografering

 

Dersom du selv er interessert i et godt tilbud på fotografering, søskenfotografering eller annen fotografering kan det være lurt å ta kontakt med Stilfoto. Her får du alle bildene ferdig redigert i høyeste oppløsning og med alle rettigheter. Det tilbudet finner du ikke mange av!

Følg meg gjerne videre på Facebook og tips andre om tilbudet og bildene du finner her.

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu