Flytur med Piper Archer til Danmark

Ved siden av fotograferingen har jeg også som hobby å fly småfly. Det er en hobby som jeg dessverre ikke rekker å dyrke så alt for ofte. Men de mulighetene som byr seg forsøker jeg å ta godt vare på.

Her for kort tid tilbake fikke jeg forespørsel om å hente en bekjent i Danmark og fly ham tilbake til Norge. Normalt bruker han Norwegian eller SAS til formålet, men som fly interessert ønsket han gjerne å bli med på en tur i et skikkelig fly. Så når både været klaffet og jeg hadde tid slo vi til. Turen gikk ut via Hvaler og Kosterøyene ned langs svenskekysten. Etter omtrent 2 timer flytid landet jeg på Grønholt flyveplass nord for København hvor min passasjer ventet. Etter en liten runde på plassen for å strekke på bena og for å tømme tanken satte vi kurs nordover igjen for å rekke hjem før det ble natt. En liten sight-seeing over de fantastiske danske strender ble det tid til først. Min passasjer er også ivrig para-glider pilot og fortalte hvor fine disse kystene var til å drive på med akkurat det. Her er en link som viser para-gliding på disse strendene.

Innflyvingen til Rygge foregikk i skumringen og det er en helt fantastisk opplevelse å komme inn på finale mot en opplyst rullebane. Litt barsnlig, jeg vet, men man får fire kapteinstriper på skuldrene med en gang :-)

Flyving er en flott hobby. Holdningsskapende og utfordrende :-)

 

Fotografering

Rygge Flyklubbs Piper Archer III

Fotograf Fredrikstad

Motorisert fremtrekk for gamle gubber som meg

Strømstad

Gøteborg City Airport Säve

Gøteborg sett fra 7500 fot

Nydelig utsikt

Grønholt flyveplass EKGH

Pilot in Command :-)

Langs svenskekysten på vei nordover

Flight Level 70 på vei hjem

Finale bane 30 ENRY

På finalen for landing på bane 30 på Rygge

ingen kommentarer
Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu