Flydag på Rygge

Flydag på Rygge

 

Søndag den 7. september var det Flydag på Rygge. Det var Rygge Flyklubb som gjentok fjorårets vellykkede arrangement og inviterte til åpen flyplass med variert og fin underholdning. Årets arrangement ble veldig godt besøkt og det var over 1.000 besøkende innom denne varme og fine høstdagen på Rygge. Her var det muligheter for rundflyving som mange benyttet seg av. Det var også acro-oppvisning med flere fly, modell fly som imponerte med hastighet og manøvreringer, besøk fra brannvesenet på Rygge flystasjon, oppvisning fra 330-skvadronen med Sea King, Moss Sportvognklubb hadde utstilling, flyhistorisk forening hadde fin stand og mye mye mer.  Jeg er selv med i flyklubben og har hatt dette som hobby i mange år.  Så jeg utnevnte meg selv til stevnefotograf og knipset noen bilder i løpet av dagen. Topp kombinasjon. Noen av de bildene jeg tok finner du i galleriet nedenfor.

Flyving er en flott og holdningsskapende hobby som man også kan kombinere med samvær med resten av familien. Vi håper jo at mange fikk et godt inntrykk av flyving og hobbyen vår denne dagen og at noen kanskje besøker oss igjen for å finne ut mer om flyving og veien frem til flysertifikatet.

Husk å besøke både flyklubbens Facebook side og Stilfoto sin Facebook side når du først er i gang :-)

(Tips: Klikk på første bilde så kan du bruke piltastene for å navigere i dette galleriet)

 

Velkommen til Flydag på Rygge også neste år.

 

ingen kommentarer
Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu