Elias hos fotografen

Fotograf Fredrikstad

 

Det var første gangen Elias var hos fotografen men den andre gangen for brødrene hans. Elias er nylig blitt ett år og litt skeptisk til fremmede. Særlig han fotografen som han aldri før hadde sett. Men med litt tid og litt lek ble vi trygge på hverandre og det ble en fin times fotografering for alle. Det er bestandig på barnas premisser slik fotografering skjer og jeg legger vekt på at det skal bli en fin, trygg og morsom stund for barna. Dermed kommer automatisk personligheten deres frem og vi får som regel med de smilene som sjarmerer oss alle.

I løpet av denne timen fikk vi tatt mange bilder og brukte flere bakgrunner. Både med studioblitzer og med dagslys. Av alle de bildene vi tok får mamman og pappan til Elias alle de bildene jeg som fotograf kan stå inne for. Og bildene får de med alle rettigheter og i høyeste oppløsning. Det er et godt tilbud som mange vet å sette pris på. Ved siden av har jeg også tilbud på forstørrelser, rammer, takkekort og album for de som ønsker noe av dette.

Her er noen få av de bildene mamman og pappan til Elias får denne gangen.

Elias-3

 

Elias-4

 

Elias-6

 

Fotograf Fredrikstad

Har jeg ikke flotte øyne?

 

Elias-8

 

Elias-9

 

Elias-10

Her er jeg sammen med storebrødrene mine

fotograf-fredrikstad_0068

 

Ta gjerne kontakt med meg dersom du selv er interessert i fotografering av barne eller familie. Eller begge deler.
Hos Stilfoto får du alltid et godt tilbud.

Følg meg gjerne videre på min Facebook-side og del gjerne både denne siden og Facebook-siden videre med andre.

 

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu