Eksperimentering og fotoglede

Fotoglede

Det er nok alt for sjelden det blir tid til overs for eksperimentering og “unyttige” aktiviteter. Kanskje derfor det er ekstra moro når jeg får tid til å gjøre noe helt annet og leke meg litt?

Som i går kveld, for eksempel. Da kom pakken fra Stavanger Foto med mine nye Lee filter i posten og jeg hadde på toppen av det hele tid å bruke på litt eksperimentering. Så rundt klokken 20 dro jeg ned på Saltholmen, rett nedenfor der jeg bor og rigget meg til med stativ, nye filter og mange spørsmål til meg selv om hvordan jeg best skulle gjøre dette. Ideen var å fange bevegelser i vannet i kombinasjon med en vakker solnedgang. Litt prøving og feiling og fikling med stativ og fjernutløsere, men jeg fikk da tatt en 10-20 bilder før solen gikk ned. Bildene her er tatt med 30 sekunders lukkertid på blender 11, for den som er interessert :-)

Dessverre var det veldig stille og rolig i vannet, så jeg fikk ikke den myke effekten ved alt bølgene slo over stenene, som jeg var på jakt etter. Men det blir nok flere forsøk.

Selv er jeg veldig glad i sort/hvitt bilder, men klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken versjon av disse to bildene som er det beste.

Hvilket av bildene liker du best? Farge eller s/h?

 

Saltholmen

Saltholmen

Takk til Stavanger Foto for eksemplarisk service og rådgivning ved bestilling av Lee filtre :-)

ingen kommentarer
Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu