Bryllupsfotografering på Larkollen

Bryllupsfotografering på Larkollen-10

Det ble bryllupsfotografering på Larkollen siste lørdagen i mai, da Guro og Vegard ble viet i Larkollen kirke. Etter en fin vielse tok vi den korte turen til fine Støtvig hotell hvor vi fikk en drøy time til fotografering i de flotte omgivelsene som er der. Vi var heldige med været også, med god temperatur og lett overskyet himmel som ga et ganske så pent lys. Mange tenker at det er sol fra skyfri himmel som er fotografens drøm, men det er faktisk et lite heldig lys å ta bildene i. Med lette skyer slik som denne dagen, blir lyset “mykere” og skyggene mindre skarpe.

Denne gangen brukte jeg også blitz på mange av bildene for å få de helt slik jeg ville ha de. Det er en kjempefin og praktisk løsning med to Profoto B1 blitzlamper som er batteridrevet, men allikevel sterke nok til å ta opp kampen med solen på sommeren. Med god hjelp av forlovere til å støtte og flytte på blitzer og rette på kjoler fikk vi tatt en del varierte bilder på den tiden vi hadde.

Guro og Vegard bor på Larkollen og har tilknytning til stedet vi tok bildene på. Så jeg håper og tror de vil like resultatet som de nå straks får, med alle bildene i høyeste oppløsning og med alle rettigheter. Om du selv er interessert i mer informasjon om hva jeg kan tilby innen bryllupsfotografering kan du se på denne siden. Denne gangen ble det bryllupsfotografering på Larkollen men jeg tar oppdrag over hele landet. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

Det var veldig trivelig å møte dere og få jobbe med fotograferingen for dere, Guro og Vegard. Ønsker dere lykke til videre!

Her kan du se noen av de bildene som ble tatt under bryllupsfotograferingen på Larkollen sist helg. Trykk gjerne “Liker” nederst på siden om du liker bildene her :-)

 

Bryllupsfotografering på Larkollen-1Bryllupsfotografering på Larkollen-2

Bryllupsfotograf FredrikstadGuro og VegardBryllupsfotografering på Larkollen-9Bryllupsfotografering på Larkollen-8Bryllupsfotografering på Larkollen-7

Fotografering RyggeBryllupsfotografering på Larkollen-6Bryllupsfotografering på Larkollen-3Bryllupsfotograf Moss

ingen kommentarer
Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu