Informasjon og priser

Full bruksrett

Stilfoto gir dere full bruksrett på alle bildene fra fotograferingen.
Digitale filer i høyeste oppløsning.

Kunden i fokus

Jeg strekker meg alltid litt lengre for å gi dere
en fin og minnerik opplevelse fra bryllupsdagen dere.

Dette får dere

Et planleggingsmøte, alle bildene i full oppløsning, full bruksrett
og en serviceorientert fotograf

Jeg driver som bryllupsfotograf i Fredrikstad

fordi jeg elsker å ta bryllupsbilder av flotte brudepar
hvor kjærligheten skinner!

Bryllupsdagen er en helt spesiell dag i deres liv, ja kanskje den mest spennende dagen i hele livet! Stilfoto vil gjerne være med på å fange denne dagen i form av flotte bilder som sikrer dere varige minner.
Hos meg får dere full bruksrett på alle bildene! Selvsagt. Det eneste unntaket er at bildene ikke kan brukes av dere i kommersiell sammenheng. Her er det ingen skjulte betingelser om å kjøpe pakker med bilder i etterkant og dere får alle bildene jeg kan stå inne for som fotograf. Overlevert digitalt i høyeste oppløsning og ferdig redigert. Prisen på den pakken dere betaler er det det koster. Punktum.
Det å jobbe som bryllupsfotograf er en flott, morsom men ansvarsfull oppgave. Mitt mål er å få dere til å slappe av og føle dere vel. Senk skuldrene og la Stilfoto bidra til å gi dere fantastiske minner! Hos meg er det helt selvfølgelig at dere som kunde står i fokus. Både i konkret og overført betydning :-) Vi er ferdige når dere og jeg er fornøyde – aldri fordi en bestemt tidsramme er brukt opp. Og er det noe ekstra jeg kan gjøre for å finne en spennende vinkel eller skape et flott bilde, så gjør jeg akkurat det. For dere.
Selv om jeg er bryllupsfotograf i Fredrikstad, tar jeg oppdrag over hele landet og i utlandet.
Dette får dere i alle pakkene jeg tilbyr:
  • Et uforpliktende planleggingsmøte i forkant, der vi blir litt bedre kjent og prater om deres ønsker for den store dagen. Vi gjennomgår også praktiske detaljer
  • Alle bildene som digitale filer og i full oppløsning. Ferdig redigert
  • Full bruksrett på alle bildene (ikke kommersiell bruk). Dere bestemmer selv hvor og hvordan dere bestiller album, forstørrelser og takkekort
  • En serviceorientert bryllupsfotograf som strekker seg litt lengre

Stilfoto leverer også rimelige forstørrelser, album og takkekort for de som ønsker det. Alt av meget høy kvalitet. Men her er altså ingen  tvunget til å kjøpe dette hos meg. Det er valgfritt!

For svar på ofte stilte spørsmål, se lenger ned på denne siden.

 

Kontakt meg for en uforpliktende prat om bryllupsfotografering og et godt tilbud.

Pakkepriser på bryllupsfotografering

Pakke 1

9 900,-
____

Vi blir enige om ett sted å ta bildene, enten før eller etter vielsen. Her tar vi både bryllupsportrettene, men også øyeblikksbilder som fanger noe av stemningen denne dagen.

Fotograferingen inkluderer bilder av dere to, forlovere og eventuelle barn.

Fotograferingen gjøres på ønsket location. Vi møtes på avtalt sted.

Pakke 2

11 500,-
____

Dette er den løsningen svært mange velger. Jeg kommer til kirken eller stedet for vielsen i god tid før vielsen starter. Jeg er med under selve vielsen og tar bilder av inngang, utgang og det som skjer i mellom. Her foreviges det meste.

Dere vi også få noen bilder av gjester, eventuell dekorasjon og detaljer. Slike ting som er verdifullt å ha i ettertid. Bilder fra kirketrappen og etter vielsen hører selvsagt med i denne pakken.

Etter vielsen drar vi til avtalt sted og tar bryllupsbildene av dere, slik som pakke 1 beskriver.

Pakke 3

16 500,-
____

Denne pakken gir dere fotografering under vielsen, bryllupsbilder/portrettbilder etter vielsen og fotografering i selskapet.

Dette er en populær pakke som i tillegg til brudebilder og bilder av selve vielsen, også inkluderer mange, mange bilder fra selskapet etterpå. Jeg er med frem til kaken skjæres og tar bilder av dere og gjestene, selskapsbord, talene og stemningen.

Denne pakken gir dere en helt unik dokumentasjon og et fantastisk tilbakeblikk på hele dagen.

Alternativt kan jeg være med før vielsen, ved pynting av bruden, i steden for i selskapet på kvelden.

Pakke 4

19 900,-
____

Dette er den mest omfattende pakken og gir dere en unik dokumentasjon av hele denne spesielle dagen.

Jeg følger dere fra påkledning om morgenen og gjennom hele dagen frem til kaken serveres på kvelden.

Dere får bilder av påkledning, frisør, gjester, vielsen, portrettbilder, ankomst til middag, bordene, talerne, stemnings- og nærbilder.

Ønsker dere et varig minne av dagen deres er dette pakken dere skal velge.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål nummer 1

Får man rettigheter på alle bildene?

Ja, ved all fotografering hos Stilfoto får kundene full bruksrett på bildene til privat bruk. Det betyr at du selv avgjør hvor du vil forstørre bildene, bestille kopier eller album. Alle bildene fra fotograferingen overleveres i digitalt format i høyeste oppløsning.

Spørsmål nummer 2

Hvor mange bilder får man ved pakke to?

 Det varierer selvsagt fra bryllup til bryllup, men ender som oftes på mer enn 400 bilder, fra vielsen og portrettfotograferingen.

Spørsmål nummer 3

Blir bildene stemplet?

Ja, alle bildene får en liten, diskret signatur nederst i høyre hjørne. Det er vanlig at kunstnere signerer sine produkter, og slik er det også blant fotografer.

Menu