Bryllupsfotograf på Hamar for Silje og Øyvind

Bryllupsfotograf HamarBryllupsfotograf på Hamar for Silje og Øyvind

Gratulerer til flotte Silje og Øyvind som giftet seg på Hamar i sommer!

Jeg ble engasjert som fotograf for Silje og Øyvind tidlig i planleggingen deres. Og de ønsket å ha meg med hele dagen, fra pynting og frisør på morgningen til kakeskjæring og bryllupsdans på kvelden. Dette er det jeg tilbyr som pakke 4 og som gir en helt spesiell dokumentasjon av denne viktige dagen for et brudepar. Dagen startet derfor tidlig, klokken halv ni hos Norsk Frisør-, Hud- og Stylistskole i Hamar sentrum. Her ble Silje frisert og traktert av dyktige fagfolk og fikk på seg en vakker brudekjole.

Omtrent en time før vielsen dro jeg til Hamar Domkirke hvor Øyvind også ankom omtrent samtidig. Det er fint når vi får til både og fotografere brudens pynting og klargjøring og brudgommen som spent venter i kirken og til stadighet titter på klokken. Samtidig får jeg med meg gjester som ankommer og eventuelt pynting av kirken.

Silje og Øyvind fikk en fin og verdig vielse i domkirken. Etter gratulasjoner og såpebobleblåsing på kirketrappen dro vi til Domkirkeodden, som vi hadde avtalt på forhånd. Vi hadde også vurdert å bruke Norsk Jernbanemuseum, som er rett ved, men fant ut at vi hadde mer en nok av muligheter på Domkirkeodden. Og at det var bedre å bruke tiden på ett sted enn å flytte på oss så mye.

Selskapet ble holdt på staselige Høsbjør Hotell like nord for Hamar. Utsikten herfra over Hamar, Brummundal og Mjøsa er helt fantastisk. Jeg er sikker på at brudeparet og alle gjestene fikk en flott kveld. Og jeg vil tro at festen pågikk langt inn i de små timer, etter at jeg forlot dem.

Tusen takk for oppdraget med å fotografere dere på den store dagen, Silje og Øyvind. Det var en ære, og det var veldig hyggelig å bli kjent med dere.

Ønsker dere alt godt videre!

 

Kompetansesenter Hamar

Hamar-2

Hamar-3

Bryllupsfotograf Hamar

Bryllupsfotograf Hamar

Bryllupsfotograf på Hamar

Hamar Domkirke

Hamar-12

Fotografering Hamar

Hamar-5

Hamar-27

Hamar-28

Bryllupsfotograf på Hamar

Bryllupsfotografering Domkirkeodden

Bryllupsfotografering på Hamar

Hamar-17

Hamar-18

Hamar-19

Hamar-30

Bryllupsfotograf på Hamar

Fotografering Domkirkeodden

Hamar-34

Hamar-22

Hamar-23

Hamar-24

Fotograf Fredrikstad

Om du selv går med planer om bryllup er du velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende prat eller et tilbud på bryllupsfotografering.

Følg meg gjerne videre på blogg eller Facebook

 

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu