Bryllupsfoto på Festningen

Bryllupsfoto Festningen

Bryllupsfoto på Festningen i Halden tar jeg ikke så ofte. Derfor var det moro å bli spurt av Cecilie og Martin om å fotografere bryllupet deres med portrettfotograferingen på Fredriksten. Og når den aller første henvendelsen starter med “Vi synes du tar helt fantastiske bryllupsbilder” så er jeg selvsagt topp motivert for å gjøre akkurat det.  Nå skal det sies at det er alltid moro å fotografere flotte brudepar. Derfor gjør jeg alltid gjør mitt beste, men det forpliktet kanskje litt ekstra denne gangen.

Været viste seg fra sin beste side denne lørdagen. Akkurat slik jeg hadde fortalt Cecilie og Martin at det alltid er, når jeg fotograferer bryllup i juni :-) Ikke noe stress der. Nå er sol fra skyfri himmel i juni ikke det aller enkleste sett fra fotografens ståsted. Men det er utfordringer som er til for å takles. Vi oppsøker skygge og bruker litt blitz der det trengs.

Vielsen foregikk i Asak kirke i Halden og bryllupsfoto på festningen i Halden. Eller Fredriksten Festning, som er det korrekte navnet. Både Cecilie og Martin er fra Halden og ønsket noen bilder med Halden i bakgrunnen. Så vi startet på toppen omtrent, før vi flyttet oss nedover i terrenget og nærmere Kommandantboligen. Der er det fint med skygge under de store trærne i parken. Vi hadde en flott tid med fotografering og veldig trivelig stemning. Brudeparets forlovere var veldig hjelpsomme med å holde blitzer, rette på kjole, bære og til å skape en veldig morsom og trivelig stemning. Takk for god hjelp!

Det er alltid vanskelig å velge ut noen bilder fra en slik fotografering og av og til har jeg lyst til å enkelt og greit legge ut alle. Men det går selvfølgelig ikke, spesielt med så mange bilder som det ble også denne gangen. Så derfor har jeg forsøkt å gjøre et lite utvalg fra fotograferingen av det veldig flotte og trivelige paret Cecilie og Martin. Dere bidro veldig til at vi fikk en fin stund sammen og det var en absolutt fornøyelse å få jobbe for dere, Cecilie og Martin.

Ønsker dere all lykke videre på ferden og håper vi sees igjen en gang!

 

Her kan dere se noen få av bildene vi fikk tatt på Fredriksten Festning.

Asak kirke

Asak kirke

Bryllupsfotografering Fredriksten

Bryllupsfotografering FredrikstenBryllupsfotografering Fredriksten

Bryllupsfotograf Halden

Fotograf HaldenFotograf Halden

Bryllupsfoto Festningen

Bryllupsfoto Festningen-10a

Bryllupsfoto Festningen-20Bryllupsfoto Festningen-19Bryllupsfoto Festningen-18aBryllupsfoto Festningen-18Bryllupsfoto Festningen-17Bryllupsfoto Festningen-16Bryllupsfoto Festningen-15aBryllupsfoto Festningen-15

Bryllupsfoto Festningen-12

Bryllupsfoto Festningen-14

 

Har du selv planer om å gifte deg og trenger fotograf, kan det være lønnsomt å sende en tidlig forespørsel. De mest populære datoene er ofte opptatt et år i forveien. Ta gjerne en titt på de tilbudene jeg har for bryllupsfotografering.

 

Setter du pris på dette innlegget om Bryllupsfoto på Festningen er det moro om du trykker “Liker” eller deler det videre med andre :-)

 

 

 

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu