Bryllup i Gamle Fredrikstad

Caroline og Jørn feiret bryllup i Gamle Fredrikstad lørdag 20 mai. Det er en flott kirke i vakre omgivelser, som passer et vakkert brudepar som dem godt. Så det var veldig hyggelig å få oppdraget med å ta bildene deres denne lørdagen. Eller oppdraget med å fange lys og stemning og lagre det som bits og bytes til minnekortet, som det også kan kalles. Vielsen i Gamle Fredrikstad kirke, portrettfotograferingen på vollene og selskapet deres senere på kvelden, skjedde alt i Gamlebyen. Kort avstand sparte oss for mye reisetid og ga mer tid til fotograferingen. Vi er heldige i Fredrikstad, som har så flotte områder midt i byen.

Caroline og Jørn har brukt meg som fotograf tidligere og det var moro å få jobbe med dem igjen. Vi fikk en artig stund sammen under fotograferingen og latteren satt løst hele tiden. Både Caroline og Jørn og de flinke forloverne deres, var veldig greie og fine å jobbe sammen med. Tiden gikk fort  – og det er et godt tegn :-)

Værgudene var med oss denne gangen også. Litt usikker værmelding tidligere i uken gjorde oss litt spente, men denne lørdagen ble fylt med sol og fin varme. Som det så ofte gjør, viser det seg.

Jobben med redigering av alle bildene fra dagen er snart ferdig og jeg vet at Caroline og Jørn venter spent på resultatet. Håper og tror de er fornøyde med alle bildene de får fra sitt fine bryllup i Gamle Fredrikstad. Som alle andre kunder hos Stilfoto får de full bruksrett på alle bilder. Og det blir mange :-)

Her får dere se noen få av bildene som er plukket ut og som snart er klare for brudeparet. Om dere liker bildene dere ser, så setter jeg stor pris på en kommentar eller et liker-klikk :-)

Tusen takk for oppdraget, Caroline og Jørn. Mange ønsker om hell og lykke videre til dere begge to!

 

Bryllup i Gamle Fredrikstad

Om du selv går med bryllupsplaner og trenger en fotograf, så er du velkommen til å ta kontakt med meg :-) Husk at hos Stilfoto får dere alle bilder med full bruksrett og slipper uventede kostnader i ettertid.

 

 

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu