Bergensbryllup

Da Maren og Nikolai giftet seg i juli ble det Bergensbryllup på Stilfoto og et besøk til denne flotte byen. Jeg fikk med meg familien også og vi kombinerte fotografering med litt ferie og familietid med det samme. Bergen er en by hvor både små og store kan trives.

Maren og Nikolai har flere venner som har brukt meg som bryllupsfotograf tidligere, og ønsket derfor at jeg skulle ta på meg oppgaven med å fotografere dem også, på en så viktig dag som bryllupsdagen er. Jeg takker for tillitten og setter stor pris på de tilbakemeldingene som både Maren og Nikolai kom med og som de vennene deres som har brukt meg tidligere har gitt. Det er jo moro å treffe de igjen også. Bildene fra disse bryllupene kan du forresten finne her og her.

I og med at været aldri kan garanteres på forhånd – og spesielt ikke i Bergen, hadde vi planlagt for både innendørs og utendørsfotografering. Og i dagene før vielsen så det ut som innendørsfotografering var så godt som avgjort. Regn og veldig bløtt. Men dette bryllupet ble velsignet med nydelig sommervær og flotte forhold. Faktisk det beste været i Bergen, så langt denne sommeren. Dermed ble det fotografering utendørs i Nygårdsparken som avtalt. Parken er i ferd med å få en skikkelig opprustning og mesteparten av den fremstår som noe helt annet en den gjorde for noen år siden. Her fant vi flere fine steder for å ta bilder. Søndagen etter bryllupet regnet det forresten igjen ;-)

Etter fotografering i vielsen i Laksevåg kirke og portrettfotografering i Nygårdsparken ble jeg med brudepar og gjester til et hotell i Bergen sentrum hvor selskapet fant sted. Her var jeg med og dekket det som skjedde i løpet av kvelden.

Tusen takk til trivelige Maren og Nikolai for tilliten dere ga meg. Gratulerer som nygifte og lykke til med fremtiden!

Her er noen få av bildene fra årets Bergensbryllup

 

Laksevåg kirkeBryllup i BergenBryllup i Bergen 8Bryllupsfotografering i BergenBryllup i Bergen 5BergensbryllupBryllup i Bergen 3Bergensbryllup

 

Dersom du ønsker å høre hva Stilfoto kan tilby av fotografering er du velkommen til å ta kontakt med meg.

Følg meg gjerne videre på mine Facebook-sider også og del med andre dersom du liker sidene og bildene.

 

ingen kommentarer
Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu