Anette og Daniel

 


Anette Marie Fossum og Daniel Augdahl giftet seg i Fredrikstad lørdag den 1. oktober. Og heldige meg var valgt som bryllupsfotograf. Kjempemorsomt. For det var et nøye planlagt og storslagent bryllup hvor ikke noe var tilfeldig.  Så når de bestiller meg fordi de elsker bildene jeg tar, så forplikter det en del. Men det er fantastisk moro å fotografere flotte lykkelige par, kledd i det aller fineste og pyntet for dagen. Slik Anette og Daniel var.

Denne første dagen i oktober kom med et vakkert høstvær, og jeg fikk rett i min spådom til Anette og Daniel. Det er aldri skikkelig dårlig vær når jeg fotograferer bryllup. Har holdt bra – så langt ? Vielsen var i Glemmen kirke, som var vakkert pyntet i temaet til Anette og Daniel. Helt “osemagisk“. Korsang var et naturlig innslag her. Og en fin overraskelse for mange ble det da brudeparet selv sang sammen, en kjærlighetssang til hverandre. Og utmarsjen til “Mountain high, valley low” kommer mange til å huske lenge. At Anette kan synge vet vi jo fra før, gjennom blant annet “The Voice” og “Det store korslaget”.

Vi var blitt enige om å bruke området ved Isegran for portrettbildene. Et fint område og ikke for langt å kjøre, ettersom vi hadde et stramt tidsskjema. Godt var det derfor å ha med min faste assisten på oppdraget. Sjelden har vi hatt en så morsom fotografering som denne. Anette og Daniel var så utrolig fine å jobbe med og med masse godt humør. Her satt latteren veldig løst.

Tusen takk til dere, Anette og Daniel,  som ga meg tillitten og oppdraget. Det har vært en glede å jobbe sammen med dere. Ønsker dere all lykke til videre, og håper vi sees igjen til en annen fotografering.

 

Nedenfor her er noen få av bildene som vi fikk tatt denne lørdagen.
PS. Husk å dele innlegget og å trykke “Liker” ?

Anette og Daniel

bryllupsfoto-fredrikstad-1bryllupsfoto-fredrikstad-2bryllupsfoto-fredrikstad-3bryllupsfoto-fredrikstad-4bryllupsfoto-fredrikstad-4a

bryllupsfoto-fredrikstad-6

bryllupsfoto-fredrikstad-7bryllupsfoto-fredrikstad-8bryllupsfoto-fredrikstad-9bryllupsfoto-fredrikstad-11bryllupsfoto-fredrikstad-10bryllupsfoto-fredrikstad-12bryllupsfoto-fredrikstad-12abryllupsfoto-fredrikstad-13bryllupsfoto-fredrikstad-13abryllupsfoto-fredrikstad-13bbryllupsfoto-fredrikstad-13cbryllupsfoto-fredrikstad-14bryllupsfoto-fredrikstad-15bryllupsfoto-fredrikstad-16bryllupsfoto-fredrikstad-17Anette og Daniel

 

Følg meg videre også på mine Facebook sider.

For dere som trenger en dyktig fotograf og som setter pris på å få alle bildene med alle rettigheter kan dere ta kontakt her

 

 

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu