Åge Sten Nilsen rocks

Åge Sten Nilsen

Åge Sten Nilsen, også kjent som Glam i bandet WigWam, er nok godt kjent av de fleste etter mange år på turne og scener rundt omkring.

For en tid tilbake fikk jeg muligheten til å komme tett på Åge i et arrangement hvor jeg var innleid som fotograf. Hvor moro var ikke det :-) Åge hadde publikum i sin hule hånd fra første akkord og holdt det gående med den ene rocka låten etter den andre. Imponerende. Jobben som fotograf var igrunnen ekstra moro denne kvelden. Ettersom oppdragsgiveren var en annen enn Åge tok jeg kontakt med ham i etterkant og fikk tillatelsen til å bruke noen av bildene jeg fikk tatt av ham på scenen denne kvelden. Moro også at det ser ut til at det kan bli mere samarbeid fremover. Gleder meg til det.

I det siste er Åge blitt enda bedre kjent med showet “The Show Must Go On” som er en hyllest til Queen og alle deres kjente låter. Showet har vært suksess og gått for fulle hus i lang tid, flere steder i landet.  Dessverre tar showet slutt etter en konsert som skal arrangeres i Halden 21. juni. Anbefaler alle som kan å ta seg en tur dit. Sjekk mer informasjon her.

Her er noen av konsertbildene jeg fikk tatt den kvelden.

 

Åge Sten Nilsen 4

Åge Sten Nilsen-3

Åge Sten Nilsen-5

Åge Sten Nilsen-2

 

Håper dere likte bildene fra showet og at du kan trykke på “Liker” dersom du gjorde det. Fortsett gjerne å følg bloggen min eller ta en tur innom mine Facebook-sider.

Besøk også sidene til Åge Sten Nilsen her.

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu