Vinterbryllup i Drammen

 

Vinterbryllup i Drammen

Det ble et veldig fint vinterbryllup for Frida og Håkon i Bragernes kirke i Drammen, lørdag den 21 februar. Frida og Håkon møtte jeg første gang i fjor sommer i et annet bryllup jeg fotograferte. De kontaktet meg ikke lenge etter for å høre om jeg kunne være fotograf i deres bryllup også.

Vi var med dem fra vielsen og fotograferte en vakker seremoni i den flotte kirken. Etter vielsen hadde vi avtalt på forhånd at vi skulle begynne med å fotografere selve bryllupsbildene ved Drammen museum og Marienlyst ettersom det er en fin hage her og fine hovedbygninger. Som en del av museet er også Hallingtunet oppført som et miljø med laftede tømmerbygninger og det var der vi endte med å ta de fleste bildene. Slike valg tas ofte underveis på grunn av hvordan solen står og forholdene ser ut akkurat den dagen vi fotograferer.

Frida og Håkon var friske og tøffe som sto på for fotograferingen i over en time med temperaturer så vidt over null. Vi hadde det helt OK i dunjakke med hette og ellers varme klær. I pausene fikk Frida låne en varm Stilfoto-jakke :-) Det kan være kaldt med vinterbryllup i Drammen, men jammen flott også.

Brudeparet ønsket seg også noen bilder fra paviljongen i parken ved Scandic Park så vi avsluttet med noen bilder der før de ble mottatt av gjestene i selskapet og sikkert hadde en flott bryllupsmiddag og -kveld. Selv pakket vi sammen og kjørte hjemover, fornøyde med dagen og for å ha jobbet for så trivelige mennesker som Frida og Håkon. Det var en sann glede.

Vi ønsker dem lykke til videre!

 

Bryllup i Drammen-3

Fotograf ØstfoldFotograf i FredrikstadBryllupsfotograf FredrikstadBryllup i Drammen-7Bryllup i Drammen-9Vinterbryllup i DrammenBryllup i Drammen-12

Dersom du selv planlegger bryllup og trenger fotograf i den forbindelse må du gjerne se mer på de pakkene jeg har tilbyr. Jeg fotograferer både vinterbryllup og sommerbryllup.

Følg meg gjerne videre på Stilfoto sine Facebook-sider og del gjerne dette innlegget med andre.

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu