Kjekkas på besøk

Kjekkas

 

Så morsomt det er å fotografere alle disse sjarmerende små barna som kommer på besøk til meg. Tenker jeg er heldig som får holde på med slik fotografering i eget studio å har så mange fine barn på besøk. Denne lille kjekkasen på rundt 9 måneder kom til meg for noen dager siden og vi fikk tatt litt forskjellige bilder av ham. Brukte forskjellige bakgrunner og belysning ved denne fotograferingen, noe som er greit dersom det passer slik og kundene ønsker det.

Her er noen få av bildene som foreldrene nå har fått via min kundeportal.

Takk for besøket og velkommen tilbake :-)

 

Barnefotograf Fredrikstad-1Barnefotograf Fredrikstad-3Barnefotograf Fredrikstad-4Barnefotograf Fredrikstad-5Barnefotograf Fredrikstad-6Barnefotograf Fredrikstad-7

 

Dersom du selv ønsker å komme til Stilfoto for en fotografering må du gjerne ta kontakt med meg.

Følg meg gjerne videre på mine Facebook-sider også.

 

 

ingen kommentarer
Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu