Bryllup på Hoel Gård

Bryllupsfotograf Hamar

Hoel Gård virket som en fantastisk ramme for gårsdagens bryllup for Anne og Fredrik. Et nydelig sted med flott hage og en fin allé ned mot Mjøse og en brygge hvor Skibladner legger til. Alt sto veldig godt i stil til Anne og Fredrik som det skinte av. Trivelig å se kjærligheten mellom dem. Etter en flott utendørs vielse hadde vi nesten to timer satt av til fotografering. Vi brukte hagen og bryggen for fotograferingen og beveget oss ikke mer enn noen hundre meter unna resten av selskapet. Trengte ikke det, så fint som det var der.

Artig at jeg også skal til Hoel gård neste helg for å fotografere et bryllup. Gleder meg allerede.

 

Hamar

 

Bryllup Hoel Gard

 

Hoel Gård

 

Fotograf Hamar

 

Bryllup Hoel GårdBryllupsfotografering Hamar

 

Stilfoto

 

Anne og Fredrik Hoel Gard

 

Sommerbryllup

 

Fotograf Hoel Gard

 

Bryllupsbilder Hamar

 

Brudebukett

 

Stilfoto

 

Stilfoto

 

Tusen takk for oppdraget Anne og Fredrik. Det var veldig trivelig å bli litt kjent med dere og å fotografere dere på den store dagen.

Lykke til med fremtiden!

 

Setter veldig stor pris på kommentarer, delinger eller en “Liker” :-)

Ønsker du selv å høre mer om hva Stilfoto kan tilby i forbindelse med bryllupsfotografering er det hyggelig om du tar kontakt med meg.

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu