Bryllupsfotograf

Bryllupsdagen er en helt spesiell dag i deres liv som Stilfoto gjerne vil være med på å fange i form av flotte bilder. Å jobbe som bryllupsfotograf er en flott men ansvarsfull oppgave og mitt mål er å få dere til å slappe av og føle dere vel. Senk skuldrene og la Stilfoto bidra til å gi dere fantastiske minner!

Dette inngår i alle pakkene med bryllupsfotografering:

  • Et forberedelsemøte, der vi blir enige om hva dere ønsker for den store dagen.
  • En egen visning av alle bildene i etterkant.
  • Alle bildene i full oppløsning på DVD ferdig redigert
  • Fulle bruksrettigheter på alle bildene
  • En serviceorientert bryllupsfotograf som strekker seg litt lengre

Stilfoto leverer også rimelige forstørrelser, album og takkekort, dersom dere ønsker å bestille det av meg. Alt av meget høy kvalitet. Kontakt meg for en uforpliktende prat om bryllupsfotografering og et godt tilbud.

 

Jeg gleder meg til å bli kjent med dere og være bryllupsfotograf for dere!

Jeg tilpasser fotograferingen etter deres ønsker, og har flere pakkeløsninger:

Pakke 1 – Bryllupsbilder – 9.900,-

Vi blir enige om ett sted å ta bildene, enten før eller etter vielsen. Her tar vi både bryllupsportrettene, men jeg tar også øyeblikksbilder som fanger noe av stemningen denne dagen. Fotograferingen kan gjøres i Stilfotos studio eller på ønsket location. Vi møtes på avtalt sted.

 

Pakke 2 – Bryllupsbilder og fotografering under vielse – 11.500,-

Dette er den løsningen mange velger. Jeg kommer til kirken eller lokalet i god tid før vielsen starter. Jeg er med under selve vielsen og tar bilder av inngang, utgang og det som skjer i mellom. Her foreviges det meste. Dere vi også få noen bilder av gjester og eventuell dekorasjon. Slike ting som er verdifullt å ha i ettertid.

Etter vielsen drar vi til avtalt sted, eventuelt til Stilfotos studio, og tar bryllupsbildene av dere.

 

Pakke 3 – Fotografering under vielsen, bryllupsbilder og fotografering i selskapet – 16.500,-

Dette er en populær pakke som i tillegg til brudebilder og bilder av selve vielsen, også inkluderer bilder i selskapet etterpå. Jeg er med frem til kaken skjæres og får bilder av dere og gjestene, selskapsbord og stemning.
Alternativt kan jeg være med ved pynting av bruden før vielsen i steden for selskapet på kvelden.

 

Pakke 4 – Heldagsfotografering – 19.900,-

Dette er den mest omfattende pakken og gir dere en unik dokumentasjon av denne spesielle dagen. Jeg følger dere fra påkledning om morgenen og gjennom hele dagen frem til kaken serveres på kvelden. Dere får bilder av påkledning, frisør, gjester, vielsen, ankomst til middag, bordene, talerne, stemnings- og nærbilder.

 

Ta gjerne kontakt for å reservere, eller for å få svar på de spørsmål dere måtte ha. Jeg setter også gjerne av en time til dere om dere ønsker en uforpliktende prat.

 

Menu