Juli-bryllup i Sarpsborg

19_juli-5

 

Det ble et flott bryllup i Sarpsborg den 19. juli for Gunn Alvhild og Eirik Kornelius den 19. juli. Det var godt og varmt vær, som det har vært omtrent hele denne sommeren faktisk. Vielsen fant sted i Sarpsborg kirke og ble en fin og verdig seremoni med musikalske innslag. Etter vielsen dro vi sammen til Hafslundparken for å ta portrettbildene. Med oss var Gunn Alvhilds og Eiriks forlovere som skulle være med på noen bilder men også passe på kjole, sminke og blodsukkeret til brudeparet. De var også så greie at de lot seg bruke som bærere av fotografens utstyr. Kjekt.

Hafslundparken gir godt med variasjon og fin skygge på solrike dager som denne. Vi fikk tid til å forsøke noen forskjellige steder i parken før tiden var inne til å dra videre til selskapet og gjestene som ventet. Kvelden ble feiret på Park Hotel i Halden som hadde godt med plass for de over 90 gjestene som var i selskapet. Gunn Alvhild og Eirik Kornelius fikk en fin feiring sammen med mange venner og familie og jeg ble med hele kvelden for å sikre minner og forevige det som skjedde denne kvelden. De vil sitte igjen med mange bilder fra kvelden som bidra til å ta vare på minnene i mange år fremover.

 

19_juli-1bryllup i Sarpsborg

 

I Hafslundparken er det en del fugler som holder til ved de dammene som er anlagt der. Nå er ikke jeg noen stor fuglekjenner, men mener at det er stort sett ender og gjess som holder til her og vandrer fritt omkring. En av disse var spesielt territoriell og så nok særlig Gunn Alvhild som en konkurrent. Den hvite brudekjolen bidro nok til at andikken trodde det var snakk om en konkurrent han måtte beskytte området sitt i mot.

Andik19_juli-4bryllup i Sarpsborgfotograf-fredrikstad_0035

 

Gratulerer som nygifte Gunn Alvhild og Eirik Kornelius! Det var morsomt å få fotografere for dere på denne dagen. Jeg ønsker dere det beste for fremtiden!

 

 

Jeg setter stor pris på kommentarer til innlegget eller om du deler det videre med andre. Ønsker du å komme i kontakt med Stilfoto kan du legge igjen en henvendelse her.

 

 

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu