Babyfotografering av Sigurd

Fotograf Fredrikstad

 

For en tid tilbake gjorde jeg en babyfotografering av Sigurd i studio. En sjarmerende liten gutt som kom hele veien fra Oslo sammen med foreldrene sine. Det er en stund siden de fikk bildene sine ferdig redigert og overlevert, men ettersom det er morsomt mye å gjøre for tiden, tar det en stund i mellom hver gang jeg rekker å blogge noe. Nå er det så vidt jeg rekker å skrible ned noen linjer og vise frem noen få av bildene vi tok av lille Sigurd, før jeg skal i studio for å ta i mot nye gjester.

Sigurd var en rolig gutt med et nysgjerrig og våkent blikk. Tror han lurte på hva som foregikk og hvorfor han ble flyttet rundt fra sted til sted med så mye lys. Vi fikk tatt en god del bilder den timen de var på besøk hos meg. Morsomt var det at vi også fikk avtalt bryllupsfotografering av mamma og pappe neste sommer med det samme :-)

Her er noen av bildene vi tok.

 

Takk for besøket Sigurd. Velkommen tilbake!

 

BabyfotograferingBabyfotograferingFotografering babyFotografering babyBabyfotografering av Sigurd

 

Har du selv lyst til å fotografere barna dine eller hele familien er du velkommen til å ta kontakt med meg. Her får du personlig behandling og gode priser.

Følg meg gjerne videre på Facebook-sidene til Stilfoto og del gjerne innlegget med andre.

 

Legg til en kommentar...

Din e-post adresse er aldri publisert eller delt. Nødvendige felter er markert *

Kjærligheten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år, minutter eller sekunder, veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte. Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med den andre. Den bare er.

Categories

Siste Instagram bilder

Menu